Externalizarea serviciilor IT & C si de consultanta

In economie, externalizarea (denumita si outsourcing), reprezinta delegarea unor sarcini productive din cadrul companiei  catre entitati externe (companii terte), care ofera un raport pret-calitate mai bun sau detin expertiza în domenii specializate.

Incheind un contract de externalizare servicii IT, beneficiati de reducerea costurilor  si obtineti un control total, previzibil si transparent asupra acestora. Costurile cu IT-ul pot fi asftel bugetate.
Experienta, calificarile si certificarile membrilor echipei noastre, ofera suportul necesar pentru servicii IT
de calitate, la un inalt nivel de profesionalism.

Prin externalizare beneficiati de toata gama noastra de servicii IT: Consultanta IT, Proiectare, Helpdesk, Mentenanta IT, Reparatii IT, Gazduire web, Servicii de e-Mail, Solutii stocare date, Solutii backup date, Solutii de securitatea datelor, etc., toate integrate intr-un pachet complet personalizat si adaptat cerintelor dumneavoastra.

Externalizarea aduce beneficii aditionale:

  • Solutii specializate, complete, la un nivel profesionist.
  • Aplicatii integrate, puternice, flexibile și sigure.
  • Cresterea acuratetii, productivitatii și eficientei.
  • Eficientizarea costurilor.
  • Consultanta in alegerea echipamentelor si aplicatiilor.
  • Personal calificat cu experianta vasta.

Din punctul de vedere al resurselor umane, este foarte greu de organizat un intreg departament IT intern care sa tina pasul cu un mediu de business extrem de dinamic. Prin externalizare beneficiati de personal cu o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea unui numar mare de probleme precum si de timpi foarte buni de raspuns datorita folosirii unei baze de date de solutii deja testate.

Externalizare servicii IT&C

Pentru solutiile de care aveti nevoie va putem asigura consultanta, implementare si suport postimplementare, impreună cu trainingul necesar personalului IT sau externalizarea activitatilor de suport in procentul pe care il considerati necesar.

Serviciile noastre au ca scop final sa va transforme propria infrastructura IT dintr-o componenta generatoare de probleme intr-un instrument eficient, aflat permanent la dispozitia dumneavoastra si capabil sa facă fata cu succes oricaror provocari.