Cine suntem

Ceea ce va oferim este experienta de peste 15 ani in domeniul IT&C si parteneriatele cu companii importante din toate zonele industriei IT.

Astfel, va putem ajuta sa realizaţi investitii eficiente cu costuri minime sau să optimizati investitiile existente pentru a le folosi la capacitate maxima.

Pentru solutiile de care aveti nevoie va putem asigura consultanta, implementare si suport postimplementare, impreună cu trainingul necesar personalului IT sau externalizarea activitatilor de suport in procentul pe care il considerati necesar.

Serviciile noastre au ca scop final sa va transforme propria infrastructură IT dintr-o componenta generatoare de probleme într-un instrument eficient, aflat permanent la dispozitia dumneavoastra si capabil sa facă fata cu succes oricaror provocari.

Avantaje

Experienta
acumulata

in domeniul IT, competentele si certificarile tehice detinute de membrii echipei noastre ne permit sa va oferim cele mai bune solutii pentru ameliorarea si eficientizarea activitatii companiei dumneavoastra.

Scopul
unui audit

intern este acela de a determina punctele nevralgice ale infrastructurii IT, de a gasi solutiile optime la nevoile existente si de a elabora procedurile de lucru corecte pentru personalul implicat.

Contractele
de consultanta

derulate cu clientii nostri le permit acestora sa ia cele mai bune decizii referitoare la: dezvoltarea infrastructurii hardware si software proprii, siguranta datelor, securitatea sistemelor si accesului la resurse, etc.

Experienta si certificari

Formam o echipa cu o experienta de 15 ani in domeniul IT. Specialistii nostri au obtinut o paleta larga de certificari si calificari: Microsoft, IBM, CISCO, Zimbra.

Avem parteneriate cu companii de renume: Microsoft, IBM, Lenovo, CISCO, Zimbra.

Testimoniale

Colaborez cu echipa de la On Oblic de mai bine de 8 ani. Intre Loial si On Oblic exista o relatie de parteneriat bazat pe incredere. In toata aceasta perioada am apreciat rapiditatea cu care s-a raspuns cererilor
Ilie Cornea General Manager - DENIS SRL
Colaborarea cu echipa de la On OBLIC a adus un plus de valoare activitatii noastre. Optimizarea infrastructurii a dus la cresterea eficientei si productivitatii angajatilor nostri. In urma analizei efectuate s-au ales solutiile optime de procesare a datelor,
Sorin Iacob Geneal Manager - Loial Impex SRL