"Colaborarea cu echipa de la On OBLIC a adus un plus de valoare activitatii noastre. Optimizarea infrastructurii a dus la cresterea eficientei si productivitatii angajatilor nostri. In urma analizei efectuate s-au ales solutiile de procesare a datelor, de stocare si backup. Prin solutiile de comunicare securizata implementate, reteaua noastra de magazine din tara transmite in timp real si in siguranta datele vanzarilor. In acest fel, au fost integrate toate activitatile: productie, vanzare, contabilitate, ele putand fi administrate si urmarite centralizat. Solutiile implementate au dus la cresterea eficientei si a productivitatii companiei noastre."
Ilie Cornea, General Manager - DENIS SRL
"Colaborez cu echipa de la On Oblic de mai bine de 8 ani. Intre Loial si On Oblic exista o relatie de parteneriat bazat pe incredere. In toata aceasta perioada am apreciat rapiditatea cu care s-a raspuns cererilor si de asemeni faptul ca solutiile propuse au fost bine documentate. In timp, echipa On Oblic a devenit parte a echipei noastre deoarece imbratiseaza aceleasi valori in care credem: seriozitate, onestitate dar mai ales valoarea umana. Inca nu am avut o problema la care echipa On Oblic sa nu aiba cel putin o solutie. Ii recomand."
Sorin Iacob, General Manager - LOIAL IMPEX SRL
"Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu On Oblic. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmate de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de patru ani. De la inceputul colaborarii putem spune ca problemele noastre IT s-au rezolvat si activiatea a fost substantial imbunatatita. Increderea ne-a fost rasplatita. nu am avut o problema la care echipa On Oblic sa nu aiba cel putin o solutie. Ii recomand."
Florin Mitocaru , General Manager - ALEVIA SRL
"Am ajuns sa colaboram cu echipa On Oblic in urma recomandarii unui partener de afaceri. Era foarte incantat de prestatia lor, asa incat am hotarat si noi sa ii contactam pentru a vedea parerea lor legata de partea de infrastructura IT a afacerii noastre. In urma auditului si a sugestiilor facute pe partea de securitate a retelei, ne-am hotarat sa semnam un contract de colaborare. De atunci nu am mai renuntat la serviciile lor. In urma sfaturilor primite, am crescut productivitatea si siguranta datelor din companie. Apreciem promptitudinea rezolvarii tuturor cerintelor ridicate, cat si experienta din spatele solutiilor propuse."
Viorel Nutu , Director General - GENERAL CONSTRUCT SRL